Vähän aikaa sitten (tai siltä se ainakin
tuntuu) oli edellinen Ravintolapäivä - 18. elokuuta. Olin onnistunut
aivan täysin unohtamaan ravintolapäivän ja näin ollen jäin paitsi ihanien erilaisten pop-up ravintoloiden ja kahviloiden tarjoamista herkuista. Olen joka ikinen kerta onnistunut
unohtamaan ravintolapäivän, enkä todellakaan tiedä miten se on kerta
toisensa jälkeen mahdollista. Muistan harmitelleeni asiaa
ystävälleni Suville, johon olen tutustunut koulussa ja joka myös rakastaa
leivontaa - aivan kuten itsekin. Siitä se idea sitten lähti... Päätimme
perustaa oman pop-up herkkupisteemme!
Aloimmekin miettimään hiljalleen mikä meidän
ideamme olisi, jonka ympärille voisimme alkaa rakentaa tapahtumaa, missä
pisteemme sijaitsisi ja mitä herkkuja sinne loihtisimme. Nimen
keksiminen vasta tuskallista olikin, mutta lopulta yllättävän helppoa,
sillä Suvi oli selvästi tykästynyt vain ja ainoastaan tähän nimeen
kaikista niistä lukuisista vaihtoehdoista, joita olimme kirjanneet
ylös. Niinpä meistä tuli Pasticceria Di Maro & Kemiläinen.
Pasticceria on italiaa ja tarkoittaa
konditoriaa. Tuotteemme eivät kuitenkaan ole italialaisia, joskin
juureni sinne kantavat. Luvassa on mm. erilaisia cupcakeja,
juustokakkuja, piiraita ja bostonkakkuja.
Muistan, kuinka tuskailimme, kun aikaa oli vielä
aivan tolkuttoman paljon seuraavaan Ravintolapäivään. Tällä viikolla
lopulta havahduimme, että aika on mennyt kuin hujauksessa ja Ravintolapäivään on enää vajaat kaksi viikkoa! Nyt kun kirjoitan tätä
postausta, aikaa on vielä vähemmän. Oikeastaan ollaan jo lauantain
puolella, joten tasan viikko! Aika menee niin nopeasti, että ihan
hirvittää ja vähän alkaa jo jännittää, miten ehdimme koulun ohessa
kaiken toteuttaa!
Meidät löytää myös Facebookista!
Lämpimästi tervetuloa lauantaina 16.11.2013 klo 11-> Helsingin Esplanadin puistoon maistelemaan ihania herkkuja.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi, ne piristävät kummasti.
- Isabel