8. tammikuuta 2014

Tupakeittiössä -blogi etsii itseään.

Tupakeittiössä -blogi on hieman eksyksissä. En oikein osaa päättää värimaailmaa tai mitään muutakaan. Aina kun tuntuu siltä, että nyt on hyvä, hetken päästä mieli onkin toinen. Olen joissain arkisemmissakin asioissa hieman samanlainen, enkä voisi kuvitellakaan esim. ottavani tatuointia, sillä jonkin ajan kuluttua olisin kuitenkin sitä mieltä, että värityksen olisi pitänyt olla eri, fontti on väärä, kuvan pitäisi olla hieman enemmän oikealla jne.

Osaan kyllä sitoutua moniinkin asioihin, mutta ne ovat yleensä tosielämän tärkeitä asioita. Tällaiset vähemmän tärkeät asiat, kuten blogin ulkonäkö, tatuoinnit, hiustenväri yms. ovat niitä, joita tekisi mieli muutella kuukauden välein. Tai toki tärkeysjärjestyksensä kullakin...

Toistaiseksi tämä blogi on nyt tämän näköinen, katsotaan muuttuuko se jossain vaiheessa uudelleen. Kategorioita/ tunnisteita tulen varmaankin muuttamaan hieman. Olenkin jo niitä jonkin verran muutellut, mutta en oikein ole tyytyväinen niihin.

Mikäli tulee toiveita blogin sisällön tai ulkonäön suhteen, otan niitä enemmän kuin mielelläni vastaan, joko kommentein tai sähköpostilla.
tupakeittiossa(at)hotmail.com


Nyt kohti Lux Helsinkiä! Jos et ole vielä ollut, tänään on viimeinen päivä.
Lisätiedot linkin takana.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, ne piristävät kummasti.
- Isabel